worklife_logo_white_small

DOLGOZÓI WELLBEING NAPTÁR 2022

A naptárunkkal a vállalatok éves dolgozói wellbeing tervezését kívánjuk támogatni azzal, hogy egész évre szóló tematikus tartalmat ajánlunk

2022 ÉVES WELLBEING NAPTÁR

Az elmúlt két évben nehezen terveztünk: sok volt a váratlan és sok volt az ismeretlen. 2022 már egy könnyebb, tervezhetőbb év lesz, már jobban fel vagyunk készülve és már egy fokkal magabiztosabban vagyunk ebben a még mindig alakuló új világban, A wellbeing naptárunk ehhez a tervezéshez ad egy tapasztalatokon és kutatásokon alapuló, remélhetőleg hasznos kapaszkodót.

Január

Frissítsd fel a wellbeinged!

Tudtad, hogy a boldogság az egyetlen szó, amely megragadja a jólét jelentését? Ebben az új évben nyílj meg a pozitív érzelmek előtt – ez lehetővé teszi számodra, hogy kiszélesítsd a perspektívádat, és erősítsd mentális és érzelmi ellenálló képességedet.

Különleges napok

 • 2022.01.11 Nemzetközi Köszönöm-nap
 • 2022.01.24 Az oktatás nemzetközi napja

Témák/programok

Február

Egészséges Szív és Lélek

A fittség megőrzése létfontosságú az egészséges szív és a lélek szempontjából is, mégis néha nehéz motiváltnak maradni. A legjobb módja annak, hogy az edzést a szokásos rutinod részévé változtasd, ha olyasmit teszel, amit élvezel. Tudj meg többet arról, hogyan teheted szórakoztatóvá és így az életed részévé a fitneszt.

Különleges napok

 • 2022.02.12 Darwin nap
 • 2022.02.14 Valentin nap

Témák/programok

Március

Alvás szabotázs

Ha túl keveset alszol akár egy-két éjszakán át, akkor kimerültnek, feledékenynek és ingerlékenynek érezheted magad. Ha ebben a hónapban módosítasz néhány apró dolgot a mindennapjaidban, az nagy változást hozhat abban, hogy megkapd a a szükséges pihenést.

Különleges napok

 • 2022.03.08 Nemzetközi Nőnap
 • 2022.03.20 Nemzetközi Boldogság Nap

Témák/programok

Április

Sokszínű családok 

Minden családban előfordulnak nehézségek és ezek nagyon különbözők lehetnek, mégis leggyakrabban a kommunikáció és a munka-magánélet összehangolása okozza a nagyobb surlódásokat – de bármilyen családi helyzetről is legyen szó, a támogatás általában megnyugtató és bátorító hatással bír!

Különleges napok

 • 2022.04.07 Egészségügyi Világnap
 • 2022.04.22 A Föld napja
 • 2022.04.28 A munkahelyi biztonság és egészségvédelem világnapja

Témák/programok

Május

A mentális egészség és a kapcsolataink

A mentális egészségünk jól tükröződik a hosszú távú emberi kapcsolatainkban – érdemes ezeket górcső alá venni, mert a problémák nem mindig jelennek meg szélsőségesen vagy nyilvánvaló módon. Ismerj meg néhány figyelmeztető jelet, amelyekre figyelni kell, és tanuld meg, hogyan javíthatod a mentális jólléted és a – családi, baráti, munkahelyi – kapcsolataid minőségét.

Különleges napok

 • 2022.05.21 A kulturális sokszínűség világnapja
 • 2022.05.31 Dohányzásmentes Világnap

Témák/programok

Június

A befogadó légkör ápolása

A szervezetek a különböző – diversity & inclusion – csapatokkal mindent megtesznek azért, hogy alkalmazottaik támogatva érezzék magukat. Ebben a hónapban a hangsúly azon lesz, hogy a vezetőik és csapataik hogyan gyakorolhatjáka munkakapcsolataikban a befogadó légkör kialakítását.

Különleges napok

 • 2022.06.01 A szülők globális napja
 • 2022.06.21 Nemzetközi jóga nap

Témák/programok

Július

A barátság ereje

Az emberek társas lények – barátságaink létfontosságú szerepet játszanak mentális és szociális jóllétünkben. Ebben a hónapban fedezd fel a barátságok fontos előnyeit, valamint a fontos társadalmi kapcsolatok megtalálásának és fejlesztésének módjait.

Különleges napok

 • 2022.07.30 A Barátság Nemzetközi Napja

Témák/programok

Augusztus

Soha nem túl korai vagy késő a pénzügyeinkkel foglalkozni

Hitelmoratórium vége, lakáshitel, nyugdíjtervezés, babakötvény – nem csak pénzről, hanem az életút következő szakaszának fontos elemeiről is szól – kapcsolatok, szabadidő, egészség stb. Soha nem túl korai (vagy túl késő) ezekkel a témákkal foglalkozni, különösen egy ilyen volatilis világban!

Különleges napok

 • 2022.08.12 Nemzetközi Ifjúsági Nap

Témák/programok

Szeptember

Rugalmas munkavégzés

A rugalmas munkavégzés minden bizonnyal több értelmet nyert az elmúlt években. Segítünk megtalálni a módját, hogyan igazodj, alkalmazkodj és boldogulj egy új vagy nem hagyományos munkarendben.

Különleges napok

 • 2022.09.21 A hála világnapja
 • 2022.09.30 A Szív Világnapja

Témák/programok

Október

Figyelmünk a lelkünkön és testünkön

Fizikai és mentális egészségünk szorosan kapcsolódnak egymással – mindezt meg is tapasztaljuk sokan, sokszor enyhébb, néha súlyosabb tünetekkel. Ebben a hónapban a mellrák, a következőben pedig a férfi egészség kap nagyobb fókuszt.

Különleges napok

 • 2022.01.01 A mellrák Világnapja
 • 2022.10.10 A Mentális Egészség Világnapja
 • 2022.10.16 Élelmiszer Világnap

Témák/programok

November

Békés ünnepek: Jól lenni rokonainkkal

Néha kihívásnak tűnik megőrizni a békét mindenkivel a családban az ünnepi időszakban, ahogy a nyomás fokozódik és a személyiségek összecsapnak. Nem vagy egyedül! Ebben a hónapban olyan forrásokat kínálunk, amelyek átvezetik Önt és családját az év ezen néha kihívásokkal teli időszakán.

Különleges napok

 • 2022.11.14 A cukorbetegség világnapja

Témák/programok

December

Biztos lábakon a mindfulness-szel

Az elmúlt néhány év kihívást jelentett mindenki számára szerte a világon. Mindannyian megpróbáltunk megbirkózni a nagy változásokkal, és fenntartani egy „új, normális” életmódot. Olyan programokkal készülünk, hogy megmutassuk, hogyan maradhatsz két lábbal a földön a tudatosság révén ebben a hónapban.

Különleges napok

 • 2022.12.06 Mikulás
 • 2022.12.24 Karácsony

Témák/programok

Egészítsd ki az éves tervet élő mentális támogatással:
konzultáció választható pszichológussal,
videotelefonon, telefonon és chat-en

worklife_platform

A WorkLife EAP azoknak a vállalatoknak nyújt kiemelkedő segítséget, amelyek dolgozói fokozott mentális terhelésnek voltak és vannak kitéve, a munkahelyen vagy akár otthon is. Az egyedülálló program nem csak a krízishelyzetekben támogatás, de a választható pszichológus funkcióval a több időt igénybe vevő problémák megoldásában is valódi mentőöve a munkatársaknak.

Támogasd a nehéz helyzetben lévőket

Gyors és kézzelfogható segítség azoknak, akiknél bár lehet, hogy a legkevésbé látszik, de annál inkább szükségük van a támogatásra

Alacsonyabb fluktuáció és kevesebb hiányzás

A túlzott stressz, a feszült helyzetek kezelhetővé válnak, s ez pozitívan hat az elkötelezettségre és a munkavégzésre egyaránt

Pozitív és konstruktív vállalati hangulat

Akár az otthon, akár a munkahely a stressz forrása, ezek oda-vissza hatnak, ezért a támogatás által összességében javulhat a belső hangulat

TERVEZZÜNK EGYÜTT!

24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy pontos ajánlatot tudjunk készítani – ha pedig van még kérdésed, vagy szívesen megnéznéd a WorkLife működését egy demó keretei között, wellbeing szakértőink ebben is a rendelkezésedre állnak!

hello@worklifeco.com

+36 30 231 1166

1024 Bp, Lövőház utca

IRATKOZZ FEL A WELLBEING HÍRLEVÉLRE!

Ötletek, hírek, újdonságok és trendek a dolgozói wellbeing világából.