Annyira vagy erős, mint a csapatod – Sokszínűség, empátia és érzelmi intelligencia munkában

PREMIUM 90 perc

Mentális wellbeing | Előadás / Workshop | Online & Offline | HU & EN | 90 perc

Ajánlatot kérek
Product added to Quote successfully!
View Quote

Ajánlatkérés

Tovább az ajánlatkéréshez

Leírás

ALAP ADATOK

Mentális wellbeing | Előadás / Workshop | Online & Offline | HU & EN | 60-90 perc

LEÍRÁS

Kutatások szerint azok, akik képesek bízni a kollágáikban és együttműködésre alapozni a működésüket nagyobb eséllyel lesznek elkötelezettek, produktívak és innovatívak a munkájukban. Az pedig talán nem is meglepő, hogy jobban ragaszkodnak a munkahelyükhöz és kevesebb időt töltenek betegszabadságon. Ez a kurzus azonnal alkalmazható tudást ad az empátia, bizalom és kollaboráció erősítésére, hogy jobb eredményeket érjetek el a közös munka során, miközben konstruktívan oldjátok meg a konfliktusokat.

Miről lesz szó:

Az empátia, bizalom és kollaboráció alapjai.

Az érzelmi és szociális intelligencia fejlesztésének hatása a boldogságérzetre és a teljesítményre.

Tudományosan bizonyított stratégiák az empátia, az érzelmi intelligencia és a konstruktív konfliktusmegoldás fejlesztésére.

Az előadóról: 10 évet töltöttem üzleti területen és szerettem a munkám. A kihívásokat, a csapatokat, amelyeket építettem vagy a részük lehettem. Mégis rosszul aludtam, megmagyarázhatatlanul fáradt voltam és valahol mélyen tudtam, hogy az állandó hátfájásnak még nem lenne itt az ideje. Éjjelente képzeletbeli vitákat nyertem meg a plafont pásztázva és hosszú listákat készítettem feladatokból, amik már nem fértek bele a napomba. Viselkedéspszichológia kurzus, jógaoktató képzés, meditációs tréningek következtek, hogy segítsek magamon. Hatékonyan kezelni egy stresszes munkahelyi helyzetet, pihentetően aludni, felszámolni a hátfájást, sóhajtás nélkül lehajolni a leejtett tollért és valóban kikapcsolni, amikor leteszem a munkát. Azt adom tovább, ami nekem segített, hogy azok, akik megálmodják, építik és mozgásban tartják a világunkat önmaguk legjobb verziói lehessenek. A munkájukban és magánéletükben, a jógamatracon és azon túl.

SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

Maximum létszám: 500 fő (nagy létszám esetén kérdések email-ben)

Lemondás: 10 nappal előtte

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Annyira vagy erős, mint a csapatod – Sokszínűség, empátia és érzelmi intelligencia munkában” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük