Az Underwood-rejtély – nyomozós csapatépítő, háziszínházi elemekkel

DELUXE 100-120 perc

Emberi kapcsolatok | Csapatépítő | On-site | HU

Ajánlatot kérek
Product added to Quote successfully!
View Quote

Ajánlatkérés

Tovább az ajánlatkéréshez

Leírás

ALAP ADATOK

Emberi kapcsolatok | Csapatépítő | Onsite | HU & EN | 100-120 perc

LEÍRÁS

Miss Underwood halott! A nyomok kihűlőben, a detektívek tanácstalanok, a gyilkos pedig szabadlábon – és lehet, hogy a játékosok között! Kikkel találkozott Mrs. Underwood a végzetes napon? Mit mutatnak a titkos kamerák felvételei? És egyáltalán kinek állhatott ez érdekében? A játék végén mindenre fény derül, és az elkövetőről is lehull az álarc!

Az „Underwood-rejtély” egy vérbeli nyomozás, ahol a résztvevők 4 csapatra (létszámtól függően) osztva derítenek fel egy hátborzongató bűnügyet. A csapatok egymással versengve, egyben kooperálva haladnak előre a történetben, miközben rendőr-színészeink irányítják a játékot. A program grafikailag és dramaturgiailag is a népszerű krimitörténetek világát idézi, modernebb köntösben. A játékot hangeffektekkel és vetítéssel tesszük még hangulatosabbá.

Az ár tartalmazza 3 színész díját és egy rendezvény-lebonyolító díját 2 órára, hangulatkeltő zenét, hangeffektetek és kivetítést,  okleveleket a győztes csapattagoknak és egy díjat a legjobb játékosnak. Az ár nem tartalmazza az esetleges helyszínbérleti díjat és a catering díját.

Az „Underwood-rejtély” helyigénye körülbelül 30 fős létszám esetén legalább 100 nm hasznos terület, lehetőleg szeparáltan.  A 4 csapat 4 asztalnál foglal helyet, melyeket a „nyomozóink” körbejárhatnak. Emellett szükséges még kisebb terület, ahol a játékosok egymástól elférnek, illetve ami „színpadtérként” is funkcionál. Berendezésként szükségünk van még egy „bizonyítékasztalra”, valamint egy technikusi asztalra.

  • Előkészület: kb. 45 perc szükséges a beálláshoz, mely idő alatt a résztvevők nincsenek a teremben.
  • Szükséges technika (helyszín részéről biztosított): projektor (HDMI vagy VGA kimenet), vászon, 230V kimenet

SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

Maximum létszám: 30 fő

Lemondás: 10 nappal előtte

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az Underwood-rejtély – nyomozós csapatépítő, háziszínházi elemekkel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük