Home office mentőöv csomag

7 000 Ft

Ajánlatot kérek
Product added to Quote successfully!
View Quote
Kategória:

Ajánlatkérés

Tovább az ajánlatkéréshez

Leírás

Összegyűjtöttünk négy olyan szolgáltatást, személyes tanácsadást, amely közvetlen segítséget nyújthat munkatársainknak home office idején.
A szolgáltatások a legnagyobb kihívást jelentő témákban adnak segítséget:

 1. Összezárva a családdal
  A gyerekpszichológus ötleteket kínál, amelyek segítséget nyújthat a szülőknek a napi rutin és pozitív fókusz kialakításában, a stressz kezelésében és a súrlódások minimalizálásában. Tehát a cél a harmónikus együttéléshez szükséges közeg megteremtése, amiben a szülő ’elég jó’ szülője lehessen gyermekének, hogy legjobb képessége szerint, azt tudja közvetíteni a gyermeke felé, amit valóban át szeretne adni, amit értékesnek érez.
 2. Dietetikus
  Amikor az ember elakad, vagy nem ért valamit, ha az általa preferált csokoládé diéta nem hozta meg a kívánt hatást, vagy nem tud eligazodni az édesítőszerek világában, esetleg egyéb betegségek, allergia miatt, nem ugorhat csak úgy fejest egy neten keringő őrületes divatdiétába, akkor keressen fel egy dietetikust. Önsanyargatás, értelmetlen élelmiszer elhagyás és egészségkárosító kockázat nélkül, egy kis külső kontrollal megspékelve lehetséges megakadályozni a “karantén kilók” támadását, és az egészséges élet rögös útjára lépni.
 3. Alvás tanácsadás
  Kimerülten ébredni – ez a járvány előtt a lakosság 60%-át érintő probléma volt, ami ma még több embert érint. A tanácsadás segítséget nyújt abban, hogyan teremtsük meg a pihenés és a feltöltődés alapvető feltételeit.
 4. Ergonómiai tanácsadás
  Ha otthoni számítógépes munkavégzésről, home office-ről van szó, a legtöbb embernek a kanapén fekve ölben, netán a konyhaasztalon elhelyezett laptop jut eszébe – ez azonban nagyon távol van az ideálistól. A karantén ideje alatt naponta 8–12 órát tölthetünk ülve, ráadásul, nem feltétlenül a jól megszokott állítható magasságú, széles, ergonómiai követelményeknek megfelelő asztalnál, hanem a hálószobában a fésülködő asztalnál, az étkezőben vagy a nappali kanapéján. A munka ismétlődő jellege és az ülő testhelyzet fájdalmat okozhat, amelyek idővel befolyásolhatják napi tevékenységeket és akár orvosi beavatkozást igényelhetnek.

Szolgáltatások kiválasztása
Munkaadóként lehetőségünk van az összes vagy csak néhány kiválasztott szolgáltatást munkatársaink számára elérhetővé tenni.

Szolgáltatások elérhetősége
A szolgáltatásokat a munkatársak online foglalják, online fizetik.
A lefoglalt időpontban a szolgáltató veszi fel a kapcsolatot a dolgozókkal.

Fizetés
A WorkLife rendszeren keresztül a munkatársak online fizethetnek a szolgáltatásokért.
Munkaadóként pénzügyileg is támogathatjuk a szolgáltatásokat, akár változó mértékben, így például lehetséges a költségek 50-50%-os megosztása is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Home office mentőöv csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük