MOVEMBER – és amiről igazából szól

PREMIUM 90 perc

Mentális wellbeing | Webinár | Online & Onsite | HU & EN

Ajánlatot kérek
Product added to Quote successfully!
View Quote
Kategóriák: ,

Ajánlatkérés

Tovább az ajánlatkéréshez

Leírás

ALAP ADATOK

Mentális wellbeing | Webinár | Online & Onsite | HU | EN | 90 perc

LEÍRÁS

Magyarországon a rák követelő a legtöbb áldozatot a szív-, és érrendszeri megbetegedések után. Ez a betegség felelős a nők 23%-ának és a férfiak 29%-ának haláláért, és ezek a számok itthon nem hogy nem javulnak, sőt. Egyik gyakori formája a prosztata rák. A téma komolyságát tovább tetézi, hogy az előrejelzések szerint a ma élő felnőttek közül majdnem minden második fog valamilyen formában találkozni ezzel a betegséggel. A rák egy nagyon összetett betegség, és bár a tudomány is messze van még attól, hogy pontosan megértsen minden folyamatot ezzel kapcsolatosan, van jó hír is. Még pedig az, hogy az elmúlt két évtized kutatásának köszönhetően magabiztos előrelépések születtek a megelőzés területén. A genetikát és öröklött hajlamainkat nagyban ellensúlyozza életmódunk: az egészséges tplálkozás, rendszeres testmozgás és más, az egészségünket elősegítő napi szokások. Engedd meg, hogy ezekbe belevezessünk.

Előadásunk segít abban, hogy jobban megértsd mi is a mellrák, hogyan alakul ki. Ami még ennél is fontosabb: megosztjuk veletek azokat a bizonyítékokon alapuló életmódbeli szokásokat, amelyek betartásával jelentősen csökkenthető ezen megbetegedések kockázata. ( WCRF – World Cancer Research és WHO – Egészségügyi Világszervezet jelenlegi állása szerint)

Előadásunkban fontos szerepet kap annak megértése is, hogy a MOVEember nem csak a prosztata rákról szól, hanem a férfiak mentális eégszségének megőrzéséről. Köztudott, hogy sokkal nehezebben nyílnak meg ilyen irányú problémáikról, sokszor magukba temetik és csak akkor derül ki a baj, amikor már nagyobb károkat okozott, megnövelve az öngyilkosság kockázatát is. Górcső alá vetjük ennek okát, illetve a lehetséges megoldásokat ennek kezelésében, hogy esélyt kapjanak egy stabilabb és fenntartható mentális egészség kialakításában.

SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

Lemondás: 10 nappal előtte

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MOVEMBER – és amiről igazából szól” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük