Videó-mikroszkópos hajvizsgálat

STANDARD 24 x 30 perc
Ajánlatot kérek
Product added to Quote successfully!
View Quote

Ajánlatkérés

Tovább az ajánlatkéréshez

Leírás

A  hajvizsgálat pár percet vesz igénybe, mely alatt a fejbőrt és a hajszálakat video-mikroszkóp alatt, 200X nagyítással megvizsgálják, majd bizonyos területekről eltávolított hajhagyma információt ad a tápanyag és oxigén hiányról, a faggyúmirigyek működéséről, mennyire kóros a hajhullás, kopaszodás,zsíros és korpás fejbőr állapotáról.

A módszer olyan elváltozásokat tesz láthatóvá, ami szabad szemmel nem érzékelhető. A vizsgálat eredményének megfelelően a szakemberek egy kezelési programot ajánlanak, melynek hatása 4-6 héten belül érzékelhető, mely újbóli vizsgálattal ellenőrizhető.

A vizsgálat egyik része a skalp, ami a hajas fejbőr térkép alpján, a fejbőr adott területeit és a test egyes részei közötti kapcsolatot mutatja. A hajprobléma és a szervezet rendellenes működése között  összefüggés lehet, ami elemezhető és javitható.

Egy vizsgálat és  tanácsadás 30 perc . Tartalmazza a hajas fejbőr hajhagyma, skalp térkép alapján a vizsgálatot, a személyes életmód kikerdezeset és az aktuális panaszra a kiértékelést.
Naponta maxmimum 12 fő vizsgálható (6 óra)
A Standard csomagban 24 x 30 perces vizsgálat szerepel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Videó-mikroszkópos hajvizsgálat” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük