Professzionális mentális támogatás munkatársaknak

Szakképzett pszichológusok segítenek a munkatársaknak a különböző élethelyzetekben és krízisekben, legyen szó munkahelyi vagy otthoni nehézségekről.

Videón és telefonon
Választható lehetőség a dolgozó kényelmének megfelelően.
Gyors beveztés
Kulcsrakész technikai és kommunikációs megoldásokkal néhány nap az indulás.
Rugalmas árazás
Többféle fizetési konstrukció segít a vállalat lehetőségeihez illeszteni a programot.
Családtagoknak is
Törődést adunk: akár a közeli családtagok is bevonhatók a programba.

Valódi segítség a dolgozóknak otthon és a munkahelyen

Szolgáltatásunk nem csak a krízishelyzetekben támogatás, de választható pszichológus funkciójával a több időt igénybe vevő problémák megoldásában is valódi mentőöve a munkatársaknak.

Támogató előadások és workshopok

A program igazán hatékony működésének a kulcsa a vezetőknek és középvezetőknek tartott ingyenes érzékenyítő workshop.

Segítség több témában - külön folyamat a krízisekre

Stressz és szorongás, depresszió, kommunikációs nehézségek, nagy életváltozások, munkahelyi problémák, nevelési tanácsadás, párkapcsolati nehézségek, gyász.

Riportolás és szervezetfejlesztési támogatás

Részletes jelentés, amelyek tartalmazzák az igénybe vett szolgáltatások típusait és amelyek alapján további - megelőző - intervenciók tervezhetők.

A munkahelyeket érintő mentális nehézségek kezelése

A mai munkahelyek nagy része pörgős, sok energiát és bevonódást igényel és kimerítő lehet. Az emberek így - ha csak időnként is - hihetetlen teljesítménykényszernek vannak kitéve, ami stresszt, szorongást és depressziót okozhat, ha megfelelő támogatás nélkül maradnak.

Magas fokú stressz és szorongás
A stressz és a szorongás a nagy verseny és a piaci ingadozások miatt elterjedt a pénzügyi szektorban dolgozók körében.
Kiégés
A kiégés jelentős probléma a pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó szakemberek számára, ami gyakran a hosszú munkaidő és a hosszan tartó munkahelyi stressz következménye.
Elszigetelődés és magány
Míg a ma már általánossá vált rugalmas és távoli munkabeosztás sok dolgozó hasznára válhat, az is hozzájárulhat az elszigeteltség és a magány érzéséhez azon munkavállalók körében, akiknek nincs rendszeres szociális kapcsolata a kollégákkal.
A munka és a magánélet egyensúlyának nehézségei
A hosszú órák és az igényes időbeosztások gyakran megnehezítik az üzleti szolgáltató szakemberek számára, hogy időt találjanak az öngondoskodásra és a személyes kapcsolatokra.
A munkahelyi balesetek és sérülések magas kockázata
A munkahelyi biztonság kulcsfontosságú a feldolgozóiparban és a kapcsolódó iparágakban, ahol kulcsfontosságú a pontosság. Az alkalmazottak mentális jólétére való odafigyelés hiánya növelheti a helyszíni balesetek kockázatát.
Depresszió
A pénzügyi szektor igényes természete hozzájárul a depresszió magasabb arányához, és szoros kapcsolat van a munkahelyi megerőltetés és a depressziós tünetek között.

Kiváló minőségű pszichológiai szolgáltatást nyújtunk

A hatékony mentális egészségügyi támogató rendszerek beépítése számos pozitív eredményhez vezethet. Akár már 3 hét online terápia is hihetetlen eredményeket kínál, beleértve a depresszió és a szorongásos tünetek klinikailag jelentős javulását a rendszeres találkozók után.

-0 %

kevesebb kihagyott munkaóra

+0 %

hatékonyság növekedés

+0 %

javuló munka-magánélet egyensúly